dimarts, 18 de desembre del 2007

Perfil de l'entrevistat

Gabriel Masfurroll Lacambra

Gabriel Masfurroll és el fundador, president i conseller delegat de USP Hospitals, empresa propietària, entre altres de USP Institut Universitari Dexeus.
Va cursar un màster en gestió hospitalària a Esade. Ha treballat per a multinacionals com Sanitas, American Medical International i Hospital Corporation of America. Va associar-se a United Surgical Partners i va ser llavors quan va crear USP Hospitals.
Actualment és president i conseller de vint associacions del sector hospitalari, entre elles USP Instituto Universitario Dexeus.
Va començar a tenir notorietat quan era directiu, i desprès vicepresident, del FC Barcelona. Encara avui és president de Top Goal, el primer fons d’inversions de futbolistes de Europa. L’any 2002 va fundar Agency Sports & Entertainment, una companyia de management esportiu. Va se nomenat membre del Consell d’ Assessors de Foment de Treball (COE) i membre del Consell d’ Assessors de la Fundació Santiago Dexeus.
Va participar en la creació de la Fundació Catalana de Síndome De Down i va crear USP Fundació Àlex, de la que és president.
És l’autor de Aprender de los mejores, tracta de l’èxit en l’empresa i l’esport. Ha comptat amb la col·laboració d’empresaris i esportistes d’elit.
Actualment col·labora en premsa, és articulista d’opinió de diferents diaris i revistes.